Ajută cu 3.5%!

Direcționează Asociației pentru Sprijinirea Inițiativelor Educaționale 3.5% din impozitul datorat statului și în acest fel vei contribui la îmbunătățirea programelor educaționale pentru tineri, adulți și seniori!

Informații suplimentare:

Redirecționarea unui procent de 3.5% din impozit datorat statului este un mecanism prin care persoanele fizice pot ajuta organizațiile nonprofit. Mai exact, sumele de bani redirecționate vor fi folosite pentru finanțarea activităților acestor organizații.

Aceasta prevedere este reglementata prin Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, care permite contribuabililor să redirecționeze cota de 3.5% din impozit.

Ce trebuie să faci?

  1. Completează cu datele tale și semnează formularul până pe 20 mai 2022 (îți ia doar 4 minute conform ANAF) și fapta bună-i gata!
  2. Formular 3.5%
  3. Trimite declarația 230 pdf generată de platformă către contacteazaasie@gmail.com, pe Facebook Messenger sau pe WhatsApp la numărul 0765.481.780
  4. În cazul în care ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarcă Formular-230, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
  5. Apoi vino să vezi ce activități interesante facem. Te așteptăm!

Website Built with WordPress.com.

Up ↑